Нарушенията в семейните отношения и хомосексуализмът като отплатаМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. witch_honor каза:

  Не се учудвам, че религиозен сайт пише несъстоятелни с науката статии но се учудвам, че сайт, претендиращ за сериозност като този допуска грешки от елементарно ниво на правопис и редакция: НЯМА дума в българския език като „хомосексуалист“. Има „хомосексуален“…

 2. Васил1 каза:

  В допълнение към думите на протойерей Уминский- или да намери свещеник с хомосексуални наклонности, предвид че в днешно време не са малко такива.

 3. Пламен Евгениев Сивов каза:

  http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82

  [quote name=“witch_honor“]Не се учудвам, че религиозен сайт пише несъстоятелни с науката статии но се учудвам, че сайт, претендиращ за сериозност като този допуска грешки от елементарно ниво на правопис и редакция: НЯМА дума в българския език като „хомосексуалист“. Има „хомосексуален“…[/quote]

 4. Петър Еленков каза:

  Ама никак не съм съгласен със статията. Това че те е отгледала само майка не може да те направи хомусексуален. След като самите хомусексуалисти твърдят, че се раждат просто такива, защо трябва да анализираме факторите „довели“ до тяхната сексуална ориентация. Те сами могат да кажат дали нещо ги е „превърнало“ в хомусексуални.
  Съгласен съм обаче, че средата влияе върху развитието на детето. Едно 4 годишно момче може да си слага червило, гледайки от майка си, но когато то стане на 6-7 години само ще разбере, че момчетата не правят така. Тук не говорим за хомусексуалност, а за просто копиране на това което вижда. Когато момчето може само да мисли и осъзнава и не се нуждае от копиране, а има свои представи за света няма и да помисли за червило.
  И когато говорим за възпитанието като фактор в осъзнаването на сексуалната ориентация бих дал един прост пример с двама братя или две сестри възпитавани по един и същ начин. Мисля, че не съм чувал 2,3 братя с хомусексуална ориентация.