Враца – с пано на Рождество Христово



Darik News

Художниците Първан Димитров и Христо Лилов монтираха днес релефни композиции с коледни мотиви на откритата сцена на площад „Македония”. Художествените платна са две и изобразяват Рождество Христово с Витлеемската звезда и сцена на Дядо Коледа.

От днес започна и монтажа на светлинната украса по линията на тролейбус № 4. Фирма „Лумина”-София ще монтира светещите завеси на 42 електрически стълба на тролейбусния транспорт. Празничната украса на Враца ще бъде допълнена със светлинна мрежа на старинната кула пред Регионалния исторически музей – Куртпашовата кула.

Градът ще празнично озарен окончателно утре вечер. Монтажът на светлините няма да наложи извънредни мерки по организацията на движението.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...