Подиграха се с дядо Добри



Най-популярната фен-страница на дядо Добри от Байлово във Фейсбук се превърна в място за анти-религиозна пропаганда

От няколко дни първата и най-популярна фен-страница, посветена на дядо Добри от Байлово, човека, посветил живота си на възстановяването на православни храмове и манастири, се е превърнала в място на откровена анти-религиозна пропаганда. Администраторът на страницата, чиито фенове са близо 19 000, я е наводнил с теми и линкове, които представят вярата и в частност християнството, в подигравателна и цинична светлина.

Така изглеждат в момента постингите на "Дядо Добри"

Постингите в страницата с лика на стареца от Байлово вече не са по темата за дарителството и вярата, а наблягат на послания от вида "Религията е боклук", с посочки към анти-християнски сайтове с откровено богохулно съдържание.

Почитатели на дядо Добри са създали алтернативна фен-страница във Фейсбук. Ако сте потребители на Фейсбук и не сте съгласни с политиката на администратора на сегашната страница, можете да се отпишете от нея и да се присъедините към алтернативна група, посветена на дядо Добри от този линк.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...