Курс по интернет презентации


Фондация Покров Богородичен организира обучителен курс „Въведение в създаването на web страници”. Курсът ще се проведе от 24 до 28 май 2006 г. в Център за професионално развитие, кв. Кремиковци, гр. София.

Уменията за добро представяне на дейностите са не по-малко важни за изграждането на положителен обществен образ на енориите и прицърковните организации, а оттук и на БПЦ като цяло. Курсът е предназначен за хора, работещи в прицърковни организации и енории на БПЦ, които имат желание да създадат свои web страници.

Интернет е достъпно и широко използвано съвременно средство, което прави лесен и бърз процеса на огласяване на дейностите и събитията на всяка организация. В днешно време създаването на web страница е необходимост, а технологията за това съвсем не предполага задълбочени знания в информатиката или компютърните науки. Всичко, което е необходимо е желание, творческо мислене и основни компютърни умения.

В курса участват 11 души от Русенска, Варненска и Великопреславска, Сливенска и Великотърновска епархии – миряни и свещеници, които имат идеи за web страници на своите епархии или енории.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...