Стартира „Проект Червено”


Източник: Дарик радио

Съвместната инициатива "Проект червено" на Дарик радио и М-Тел събира средства за семействата на пострадалите от тежката катастрофа в град Бяла. Открит е SMS номер 1355, като цената за едно съобщение е 1 лев.

Точно в 12 часа започна “Проект Червено”, съвместна инициатива на Дарик Радио и М-ТЕЛ. Всички средства, постъпили след изпращането на SMS на номер 1355, ще бъдат предоставени на семействата на пострадалите от тежката катастрофа в град Бяла.

„Проект Червено” е цялостен програмен проект на Дарик Радио, който ще обедини всички предавания на радиото. В серия репортажи от мястото на трагедията, специални предавания, новинарски емисии и участия на водещите на Дарик радио, „Проект Червено” ще се опита да обедини всички, които имат желание да помогнат.

Дарик Радио и М-ТЕЛ ще предоставят постъпилите по време на кампанията пари за семействата на пострадалите на Кметството на град Бяла. Това ще се извърши под контрола на организаторите. Дарик Радио и информационният сайт DarikNews.bg ще ви информира за размера на постъпленията и тяхното разпределение.

Инициативата “Проект Червено” ще продължи да следи всичко, което се прави, свързано с безопасността на пътищата, състоянието на основните трасета и критични райони в страната.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...