Антония Първанова разговаря с представители на Светия синод



News.BG

Кандидатът за кмет на София от НДСВ д-р Антония Първанова разговаря с епископи от Светия синод и със свещеници от Българската православна църква, съобщиха от пресцентъра на партията.

Те я придружиха на поредната й предизборна обиколка в града днес. Кандидатът на НДСВ за кмет на София обсъди с представителите на Светия синод бъдещите отношения между общината и църквата.

Те разговаряха за проекти, свързани с домове за бездомни, за възрастни хора и изоставени деца. Заедно посетиха и Централните хали, където софиянци ги спираха, за да разговарят с д-р Първанова, се допълва в съобщението.

Рамо до рамо с църквата ще работим за по-доброто бъдеще на столичани, каза по време на срещата Антония Първанова, пише още в съобщението.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

13 Отговори

  1. Дон Кихот каза:

    пардон, събратя,

    Нямате ли усещането, че Ви употребяват и дори злоупотребяват? И че след изборите никой няма да се сети за Вас?

  2. Християнче каза:

    Господи ! Господи ! Господи !

  3. Vladimir каза:

    Масонската кукла Атнония Първанова се е срещнала с друго масонско приятелче Павел Левкийски. Св. Синод на БПЦ няма нищо общо с тази „зидарска“ среща, защото самият Св. Синод научи за нея от медиите. Жълтият пресцентър както винаги се разминава тотално с истината. Горното го заявявам с чиста съвест, защото работата ми е да организирам работата на Св. Синод. Среща на Първанова със Св. Синод няма.

  4. Дон Кихот каза:

    Значи ти си „организатора на работа на Св. Синод“. Ти ли подписваш протоколите за бракуване на стари метли, ти хвърляш в коша жалбите за поповете за заплата над 220 лева, ти даваш под наем за жълти стотинки църковни имоти за милиони в центъра на София, ти търпиш масони, архонти, мутри в раса? Сложи си снимката, за да видим кой ръководи църквата!

  5. plamen каза:

    ако информацията е невярна или подвеждаща, не е ли редно светият синод да излезе с опровержение? все пак, става въпрос за официална информация на партийна централа, публикувана във всички новинарски сайтове. доколкото знам, в момента тече заседание на синода – защо не им се постави този въпрос?

  6. Vladimir каза:

    Като писах каква ми е работата не съм сбъркал, а това за което ми говориш за жалбите на поповете, аз жалби на никого в кошчето не съм хвърлял. А тъй като явно не си в час, длъжен съм да ти обясня, че свещениците са на заплата към митрополиите си, а не на ведомостта на Св. Синод, драги. Що се отнася до имотите, дължа да ти кажа, че не съм отдал и 1 (един) кв. метър имот на никого, за това си има хора и процедури. Пак заявявам, че Св. Синод не е упълномощавал Павел Левкийски и Антоний Найденов Безенорийски (той няма енория и не служи никъде), да го представляват пред никого. За тази своя „среща“ с Антония Първанова Св. Синод научи от медиите. За репутацията пък на двамата, която е напълно заслужена апропо, не искам и да коментирам. Пресцентърът на НДСВ излъга за пореден път, като си измисли цялата т.нар. „среща“. Нещо напълно нормално за жълтата фараонска ложа. И ако спреш да пълзиш под нея и ти Пламене би било най-здравословно за иначе хубавия сайт, в момента превърнат в жълто кошче за боклук. Какво прави тази „новина“ в него? Я ми кажи, ако обичаш. И понеже било излизало, че съм се криел, приятно ми е – Владимир Петров, административен секретар на Българска Патриаршия – Св. Синод на БПЦ. А ти кой си бледни ми „Рицарю“.

  7. Дон Кихот каза:

    Познаваме вонящите на плесен коридори на Синода отпреди да се родиш. Те са видели всякакви хора – със самочувствие и без него, маниаци, светци, луди, владици, патрици, просяци и лете много, много комари. Дано да оставиш спомен след себе си, защото много други секретарстващи нищо не оставиха.

  8. iliana каза:

    какво прави тази новина в сайта, владо – каквото прави и в другите сайтове, в които е публикувана.

    по-интересно е ти какво правиш по въпроса, в служебното си качество, на което толкоз натъртваш в два поредни постинга, щом си толкова разтревожен. съжалявам, че професионалното ти въображение стига единствено да пишеш обидни коментари тука. има и други начини – по-сериозни и по-резултатни – за опровергаване на невярна информация в медиите.

    за да не отразяват медиите неточно дейността на Синода, трябва въпросният орган да съумее да излъчи правилната информация за себе си. няма друг начин. пък ти, като организатор на дейността на Синода, подшушни го на някой от членовете, когато сте по-свободни.

  9. Vladimir каза:

    изобщо не ми е ясно. В тези „други сайтове“, за който именно ми говориш, първо има новини и за всички останали кандидати, които новини не зная защо не виждам тук, а второ, те са комерсиални и в тях нищо не е безплатно, излишно беше да ти го казвам, нали? На вас жълтото НДСВ колко ви плати за измислената си реклама? Ще благоволиш ли да ми отговориш? А за всичките ти останали съвети…….,добре че беше ти „слънце на правдата“ та ми светна!

  10. iliana каза:

    ако ти беше светнало, нямаше да напишеш последното.

    жив и здрав.

  11. nadejda каза:

    Влади, първо, че тука никой не плаща за публикуване на новини. Второ, че ако Св. Синод има проблем и иска да опровергае някаква информация, може да го направи, и с радост без да плащате в която и да е било медия ще я публикуват. Трето, в сайта винаги са постъпвали новини, дори и непроверени, в които се споменава дори само думата църква, синод и т.н. Ако утре Слави Бинев се „срещне“ със Синода, или пък Тити Папазов, и той ще влезе тука. И в това няма нищо лошо, как иначе хората щяха да научат, че някой е пуснал подвеждаща информация и е замесил Св. Синод. И въобще какъв интерес и кой има от това… Така че спокойно. Докато не пуснете официално (а не в коментар) информация или уточнение… срещата се е състояла 🙂 сърдечен поздрав на теб лично и не се ядосвай!

  12. nadejda каза:

    Дописката в сайта на НДСВ е написана така нарочно или от неразбиране. Не пише за „среща“, а за „Разговор“ пътем… както се е срещнала г-жата и с гражданите на женския пазар. Недоразумението идва от заглавието 🙂 заглавията си имат нарочна мисия, дори понякога да не отговарят на съдържанието. По-скоро трябва да се коментира защото преди избори много политици почват да се срещат или да говорят за църквата 🙂

    http://www.ndsv.bg/?magic=0.2.11.4463.0.1.0.0.0.1.0.0

  13. Vladimir каза:

    Темата има много интересно продължение – току що дойде дядо ви Павел да ми обяснява, че нямал нищо общо с предизборната кампания на „Антония“, а бил само като частно лице, защото й бил приятел и още, ЧЕ НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАКВО ПРАВЯ И КАКВО ГОВОРЯ И, ЧЕ ТОВА МОЖЕЛО ДА МИ ДОНЕСЕ НЕНУЖНИ УСЛОЖНЕНИЯ И ПРОБЛЕМИ.
    ГОСПОЖО ПЪРВАНОВА, ОБРЪЩАМ СЕ ЛИЧНО КЪМ ВАС, БИХТЕ ЛИ МИ РАЗТЪЛКУВАЛИ ПО-ЯСНО ТЕЗИ ДУМИ.