Благотворителен концерт на Точка БГ и фотоизложба в „Къща за птици“



Tochka.BGСЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК >>>

На 22 декември фондация „Покров Богородичен“ ви кани на благотворителен Коледен концерт на акустичната група ТОЧКА БГ. Това са Зорница Попова (вокал), Тодор Янкулов (китара, вокал), Красимир Първанов (китара, вокал) и Пламен Сивов (китара, вокал).

Концертът е под надслов „Виждам те“ и е посветен на едноименната социална инициатива на фондация „Покров Богородичен“. Кампанията „Виждам те“ започна през юли 2012 г. и макар нейните мащаби да са скромни, за малко повече от две години тя си спечели отклика на редовни дарители. Те доказаха и продължават да доказват, че е възможно да даваш и от малкото, което имаш, но да не оставяш болката на другия незабелязана.

Екипът на фондация „Покров Богородичен“ благодари на всички, които през 2014 г. станаха съпричастни към каузата на „Виждам те“. Тяхната помощ дари глътки спокойствие на социално слаби хора на ръба на оцеляването, на многодетни и самотни майки – като например майката на малкия Стиви, който е с тежки увреждания и се нуждае от ежедневни грижи, които изискват доста средства.

Освен музикантите от Точка БГ, с благотворителна изложба към каузата се присъединяват фотографите Пенко Скумов, Димитър Граматиков, Милован Колев от фотогрупа Наос и Стефка Борисова.

В рамките на събитието всеки гост ще може да дари сума в касичката на „Виждам те“, както и да закупи фотография от благотворителната фотоизложба, а събраните средства ще отидат за каузата на „Виждам те“.

Къде: ателие-книжарница „Къща за птици” (София, ул. Проф. Асен Златаров 22)
Кога: 22 декември (понеделник) 2014 г., 18:30 ч.

СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК >>>

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...