Бойко Борисов в три църкви за една сутрин



в-к Стандарт, За града

Кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ, Бойко Борисов запали свещи в три църкви около София на Петковден.

Борисов първо беше в църквата "Св. Георги" в Долни Лозен. Той представи на хората от селото кандидата на ГЕРБ за кмет на район "Панчарево" Станимир Пеев и гарантира, че партията се е погрижила да отзове всеки кмет, който не изпълнява задълженията си.

После Борисов отиде в Бистрица в храма "Св. Петка", където дари икона на св. Георги Победоносец. Ремонтът на манастира и църквата са направени с пари, дарени от членове и симпатизанти на ГЕРБ. Парите, които се събират в предизборната кампания, няма да бъдат давани за билбордове, а с тях ще се ремонтират църкви, заяви столичният кмет.

Кандидат-кметът за Панчарево Станимир Пеев и симпатизанти на партията две седмици ремонтирали храма. "Всички фрески са обновени, пребоядисахме фасадата, направо е като нова. В този манастир от половин век се правят всички курбани за здравето на Бистрица и дано традицията продължи векове напред", разказа Пеев. Средствата за ремонта дошли от джоба на Пеев и от дарения на членове от ГЕРБ.

По обед Бойко Борисов отиде в Клисурския манастир "Св. Петка".

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

3 Отговори

  1. ieromonah Ioan каза:

    Разбойника благоразумнаго!

  2. sandi каза:

    Бравос Бойко,бравос сладуррр !!!

  3. QNA каза:

    Radvam se,4e se obrashta vnimanie na tezi xramove,koito imat nujda ot restavraciq.V tova nqma nishto lo6o.