Бъдещето на БПЦ след осветляването на владиците агенти



Тази събота във "Вяра и общество"

Поредният брой на предаването няма как да подмине оповестяването на 11 синодални митрополити като агенти и служители на ДС преди 1989 г. Ще търсим отговор на въпроси като:

Какво пише във владишките досиета? Оповестена ли е цялата истина за агентурното минало на висшите клирици? Доколко осветляването на митрополитите агенти е удар по цялата Българска православна църква? Какво е бъдещето на БПЦ оттук насетне?

По основната тема на „Вяра и общество” очакваме вашите мнения и въпроси най-късно до петък (20.01.12) по обяд. Пишете ни – на страницата на предаването в сайта www.bnt.bg или на нашия електронен адрес viara@bnt.bg.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...