Варненската митрополия стартира кампания в подкрепа на пострадалите от наводненията



Varnenska mitropoliaНа 21 юни с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан Варненската света митрополия стартира дарителска кампания за подпомагане на пострадалите от водното бедствие във варненския квартал Аспарухово и Добрич.

„Вярваме, че във време на нужда от страна на нашите ближни, с общи усилия, и с подкрепата и участието на българската общественост, ще успеем да дадем своят принос за пострадалите наши в Господа братя и сестри“, казват инициаторите.

Вашето дарение може да осъществите чрез общонационалната SMS кампания DMS VARNA на номер 17 777 на стойност 1,00лв. за всички мобилни оператори, както и на набирателни сметки:

ПИБ – клон Варна
IBAN:BG93FINV91501000144209 – в лева
BIC:FINVBGSS

IBAN:BG82FINV91501000144213 – в евро
BIC:FINVBGSS

На 23 юни (понеделник) от 11 ч. във варненския катедрален храм „Св. Успение Богородично“ Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан и духовенство от епархията ще отслужат заупокойна молитва в памет на загиналите от водната стихия.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...