Във Варна се организира международна конференция „Пътят на България. Църква – държава – общество“


Източник: пресцентър на Варненска и Великопреславска св. митрополия

Варненска и Великопреславска св. митрополия съвместно с фондация „Про Ориенте” организират конференцията „Пътят на България. Църква – Държава – Общество”. Конференцията ще се проведе на 27-28 септември 2006 г. във Варна.

В нея ще участват Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит д-р Кирил, Негово Високопреосвещенство Архиепископът на Виена кардинал д-р Кристоф Шьонборн, областният управител г-н Петър Кандиларов, кметът на гр. Варна г-н Кирил Йорданов, членове на фондацията „Про Ориенте”, видни учени от Австрия и България и др.

Конференцията ще протече в рамките на два дни. Откриването на конференцията, приветствията и пленарната част ще се състоят в Пленарна зала на Община Варна, останалата част ще се състои в Залата за Конференции във Фестивален комплекс.

Присътствието на конференцията и участието в дискусиите е свободно.

Прилагаме подробната програма на конференцията.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...