Във Варна се откри учебната година за предмета „Християнски ценности“



От пресцентъра на Обществен комитет "Православни ценности"

На 01.10.2005 г., в пленарна зала на Община Варна, от 10:00 часа, с водосвет, отслужен от Варненски и Великопреславски Митрополит д-р Кирил, се откри новата учебна година за Общински детски комплекс – гр. Варна.

От тази година за първи път 1 200 деца от гр. Варна изучават в училищата предмета “Християнски ценности и традиции” като извънкласна форма към детския комплекс.

На тържеството присъстваха кметът на Община Варна – г-н Кирил Йорданов, представители на Общината, на Регионален инспекторат по образование, ОДК – Варна, много преподаватели, деца и родители.

Митрополит Кирил освети знамето на Общински детски комплекс и раздаде безплатни учебници на всички присъстващи ученици в залата.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...