„Вяра и общество” подновява излъчванията си тази събота



Предаването е с нов начален час – 8.00 часа сутринта

След продължителна лятна ваканция „Вяра и общество” се връща на екран, но с нов начален час. Срещите ни с вас ще започват в осем сутринта. Което съвсем не означава, че няма да продължим да ви срещаме с интересни теми, свързани както с духовното ни наследство, така и с мястото на вярата и религията в съвременното общество.

За да можем и занапред възможно най-пълно да отговаряме на вашите очаквания, надяваме се вие, нашите зрители, да продължите активно да участвате в подготвянето на всеки брой с въпроси, мнения и препоръки както в сайта на БНТ www.bnt.bg на страниците на „БНТ Продукции" в раздел „Религия и История", така и на нашия имейл адрес viara@bnt.bg, а също и в профила на предаването във Фейсбук.

Тази събота (24 септември) един от нашите гости ще бъде актьорът Ивайло Захариев, познат от телевизионния сериал „Под прикритие”. С него обаче ще говорим не за екранните превъплъщения на подземния свят у нас, а за пътя на младия човек към вярата.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...