В навечерието на 1 юни Св. Синод открива благотворителната кампания „Деца рисуват за деца“



Днес, в навечерието на Деня на детето, се открива благотворителната кампания „Деца рисуват за деца“.

Инициативата е на Светия Синод в партньорство с в-к „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (НПГПФ) в София.

Деца от цяла България и от българските общности, живеещи в чужбина, творят за своите връстници, които боледуват и страдат!

Благотворителната изложба от детски рисунки ще помогне на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания в София, където се лекуват деца от цяла България. Св. Синод ще предостави за лечението на онкоболните деца събраните средства от закупуването на наградените детски творби от своя ежегоден Национален конкурс „Възкресение Христово”.

От Светия Синод призовават: включете се и вие! Заповядайте в столичния хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ 100) на 31 май от 18 ч. на официалното откриване на кампанията „Деца рисуват за деца”. Изберете си една или повече рисунки, които да занесете у дома и така да подкрепите благородната кауза! Изложбата с детски творби във фоайетата на хотел „Маринела” ще продължи и през юни, без фиксиран край.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...