В Пловдив гонят злите сили от прокълнат блок



 

Източник: Darik news

Молебен с водосвет и молитви за прогонване на злите сили отслужи Пловдивският митрополит Николай пред блок 107 в ж.р. Тракия в Пловдив, където преди четири дни бе извършено двойно убийство. Тогава 61- годишният Георги Бажлеков застреля 27- годишния Евгени Димитров, а с приклада на пушката си уби майка му Радка Генова.
”Аз съм вярващ човек и съм убеден, че на това място има натрупани отрицателни енергии. Затова поканих митрополит Николай да отслужи молебена" –  заяви кметът на района Славчо Атанасов. Пред блока, с пари на спонсори, ще бъде изградена детска площадка.

 

В същия вход ”Г” на сградата през последните 6 години са се самоубили още трима души, а от покрива на съседен вход е скочил тийнейджър.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...