Гост-професори в Богословския факултет в София



От 15 до 20 май 2010 г. по програмата за академичен обмен “Еразъм” на ЕС в Богословския факултет на Софийския университет ще гостуват проф. д-р Улрих Кропач и д-р Клаус Кьониг от Айхщет, Бавария.

Проф. д-р У. Кропач, ръководител на Катедрата по религиозна педагогика и дидактика на религиозното обучение в Богословския факултет на Университета в Айхщет, Бавария, заедно със своя асистент д-р Кл. Кьониг, ще изнесат на 17, 18 и 19 май лекции и семинарни упражнения, свързани с религиозното обучение в общообразователното училище.

Лекциите ще се провеждат от 9.00 до 11.00 часа, а семинарните упражнения – от 13.00 до 15.00 часа. Лекциите и упражненията, за които е подсигурен превод, са отворени и за учителките и учителите по предмета “Религия”, както и за всички, които проявяват интерес в областта на религиозното обучение в училище.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...