Две книги ще представи ИК Омофор на коледния Панаир на книгата



В рамките на ежегодния коледен Панаир на книгата (6-11 декември), който се провежда в Националния дворец на културата в София, издателска къща Омофор ще представи на читателите две свои издания.

На 9 декември, петък, от 18.00 часа ще бъде представен сборникът от есета "Народ от исихасти" на Деян Енев. Читателите ще имат възможност да се срещнат лично с автора и да получат автографи.

На 10 декември, събота, от 11.00 часа е представянето на новото издание на ИК "Омофор" – "Олтарите на България: архитектура на православния храм" под авторството на проф. Маргарита Коева. На срещата авторката ще разкаже за дългогодишната си работа в областта на храмовата архитектура.

И двете събития ще се проведат в НДК, 3 етаж, около щанд 51 (където ще бъдат изложени и други православни издания). Входът е свободен, очакваме ви!

За потребителите на Фейсбук – можете да потвърдите участието си от тези линкове:

Представяне на "Народ от исихасти" и среща с Деян Енев >>>
Представяне на "Олтарите на България" и среща с проф. М. Коева >>>

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...