Депутат дарява компютърна техника на варненски храм


Източник: Варненска и Великопреславска митрополия

Светослав Спасов, председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, ще дари на варненския храм “Свети Атанасий” компютърна техника. Дарението се прави в навечерието на големия християнски празник Рождество Христово и ще улесни работата на свещениците и младите доброволци към храма.

Народният представител ще посети храма на 11 декември 2006 г. (понеделник), в 9.30 часа.

Съвременната компютърна конфигурация, включва 17 инчов монитор, скенер, мастилено-струен принтер HP и компютър с процесор от 2,13 GHz, 512 RAM памет, хард диск от 120 GB и записващо CD-устройство.

Модерната техника ще улесни значително работата на младите християни при издаването на храмовото списание “Амвон” и отпечатването на листовки с духовно-просветна цел, които се разпространяват безплатно, както и за поддръжката на интернет страницата на храм "Св. Атанасий" и обучението на децата, посещаващи неделното училище на варненската църква.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...