За много и благодатни години, Ваше Светейшество!



Днес Негово Светейшество патриарх Неофит навършва 73 години! Той посреща рождения си ден в Троянския манастир. В светата обител ще бъде отслужена света Литургия и благодарствен молебен за здраве и дълголетно служение на Българския патриарх.

Призивът на Негово Светейшество към всички, които желаят да изразят уважение към него, е да вземат участие в дарителската кампания за набиране на средства за закупуването на апарат ROTEM SIGMA за САГБАЛ „Шейново”, за диагностициране на кръвозагуба при пациенти с тежки усложнения.

Сметката, на която може да се изпращат даренията, е:

СИБАНК ЕАД
IBAN: BG95BUIB98885000036301
BIC: BUIBBGSF

Софийска митрополия (София 1000, ул. „Цар Калоян“ 7)

Екипът на Православие.БГ пожелава на Негово Светейшество да бъде все така укрепяван от даровете на Божията благодат за още дълги години достойно архипастирско служение!

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...