Изгодни отстъпки и нови заглавия от издателство „Омофор“ на Пролетния базар на книгата



Издателство „Омофор“ свързва хора, убедени в смисъла от четенето на православни книги. Надяваме се, че работата ни помага това убеждение да се споделя все по-широко. Тази надежда е повече лична, отколкото професионална; такава е и атмосферата, в която избираме и подготвяме нашите издания.

„Омофор“ ви очаква с най-новите и търсени издания в областта на стойностната православна литература от 28 май до 2 юни 2013 г. в НДК, когато, като част от „Салон на изкуствата“, ще се проведе Пролетният базар на книгата.

Читателите ще могат да открият всички издания в каталога на ИК „Омофор“ с 30% отстъпка единствено в рамките на Пролетния базар. Сред тях са и най-новите заглавия на издателството: „Църквата в съвременния свят“ на прот. Радован Бигович, „Български фрески: празник на корена“, посветен на ценните стенописи на манастирите от т. нар. Софийско Светогорие, „Християнска етика“ том II на проф. Георгиос Мандзаридис, „Православният възглед за душевните болести“ на руския психиатър д-р Дмитрий Авдеев и др.

Заповядвайте на щанд № 9 в НДК, всеки ден от 10 до 19.30 ч. в периода от 28 май до 2 юни 2013 г.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...