Издателство „Омофор“ ви очаква с нови заглавия на Пролетния базар на книгата 2019



Пролетта най-сетне настъпи и вече нетърпеливо броим дните до емблематичното книжно събитие на София за този сезон – Пролетния базар на книгата. Тази година то започва от 28 май и ще продължи до 2 юни в НДК.

Издателство „Омофор“ и тази пролет е подготвило за читателите на стойностната християнска литература нови заглавия и големи отстъпки.

Сред най-новите заглавия в каталога на „Омофор“ са дългоочакваното българско издание на книгата „Глобалната сексуална революция“ на немската социоложка Габриеле Куби и вдъхновяващата книга на митрополит Калистос (Уеър) „Царството вътре в нас“. Заедно с тях излезе и вторият том на изследването за тоталирарните секти и новите религиозни движения на проф. Александър Дворкин – „Сектознание“.

В рамките на Културната програма на Пролетния базар на книгата – на 1 юни (събота) от 18 ч. в НДК ще се състои и премиерното представяне на „Глобалната сексуална революция“ за читателите от столицата. Очаквайте подробности за събитието!

Заповядайте на щанд 339, етаж 3 в НДК, от 28 май до 2 юни, всеки ден от 10 до 20 ч.!

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...