Издателство „Омофор“ ви очаква с нови заглавия и отстъпки на Пролетния базар на книгата 2020



Макар и със закъснение и повече лятно, но за радост едно от най-обичаните книжни събития в София все пак ще се проведе.

От 23 до 28 юни издателство „Омофор“ ще ви очаква на Пролетния базар на книгата в парка пред НДК. Тази година не прави изключение – екипът на издателството отново е подготвил за вас нови заглавия и разбира се, изгодни намаления.

В рамките на събитието ще може да закупите с до 30% отстъпка, както стари и станали вече любими, така и последните заглавия от каталога на „Омофор“. Издателството ще представи на вашето внимание своите нови заглавия: „Господар и ратай“ на Лев Н. Толстой, и „От Вавилонската кула до Homo cyberneticus“ на д-р Свилен Спасов.

На Пролетния базар ще имате възможност да разгърнете за първи път и най-новото и изключително ценно издание – излезлия от печат преди броени дни сборник със статии „Иконата в съвременния свят“.

И съвсем не на последно място – „Омофор“ ще ви посрещне и с дългоочаквания нов тираж на едно от най-обичаните и най-търсени свои заглавия – малката голяма книжка „Детски писма  до Бога“.

Издателство „Омофор“ ви очаква  на щанд 115, шатра А, от 23 до 28 юни, всеки ден от 10 до 19.30 ч.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...