Издателство „Омофор“ с 30% отстъпка на всички заглавия за Пролетния базар на книгата



Proleten_bazar_na_knigataОт 3 до 8 юни на Пролетния базар на книгата издателство „Омофор“ ще зарадва читателите на стойностната християнска литература с нови заглавия и с 30% отстъпка на всичките си издания.

Сред най-новите книги са: „Светици на Православието” на Черниговския архиепископ Филарет; „18 дни в Конго” на архим. Георгиос Хризостому и „Богословие на просперитета. Православна критика” на протойерей д-р Теодор Стойчев. Читателите ще могат да открият и повторните издания на едни от най-любимите и продавани заглавия на издателството от миналата година, които претърпяват втори тираж: „До изгонените от Рая“ – мисионерски писма на свети Николай Велимирович, както и сборника с българска християнска проза за деца „Детски цветослов“.

В рамките на Пролетния базар на книгата, на 5 юни от 18.30 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ ще се състои премиерата на книгата „Богословие на просперитета. Православна критика“. Повече подробности за събитието вижте тук.

Издателство „Омофор” ви очаква на щанд № 344 (трети етаж) в НДК, всеки ден от 10 до 19.30 ч. от 3 до 8 юни.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...