Концерт в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева ще се състои в столичния храм „Св. София“



В навечерието на Рождество ще се състои Благотворителен концерт в подкрепа на журналистката от БНР Станислава Пирчева в старинния столичен храм „Св. София – Премъдрост Божия“ на 21 декември (четвъртък).

Станислава Пирчева се нуждае от спешна операция за отстраняване на мозъчен тумор (менингеома), който застрашава зрението ѝ.

Концертът се организира от Софийската света митрополия и Българското национално радио с благословението на патриарх Неофит.

С участието на: Детския радиохор при БНР с диригент Венеция Караманова, Софийския свещенически хор с диригент иконом Кирил Попов и Смесения хор при БНР с диригент Любомира Александрова. Водещ ще е преподавателят от Богословския факултет в София доц. д-р Костадин Нушев. Начало на концерта: 18 ч. Вход свободен.

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...