Концерт на хора при варненския храм „Св. Атанасий” с участието на Калуди Калудов



KontsertЗа четвърта поредна година варненската публика ще има възможност да се наслади на Концерт на църковния хор при храма „Св. Атанасий”. Концертът ще бъде със специалното участие на оперния певец Калуди Калудов, Анна Дитри, Живка Маркова и Галина Стоянова.

Събитието ще се състои на 5 август от 19 ч. в концертната зала на Градската художествена галерия във Варна. Организатор е църковното настоятелство на варненския храм „Св. Атанасий”, а входът е свободен.

В програмата са включени църковни песнопения, арии и дуети от българската и световната музикална класика, инструментални произведения. Диригент е Евгения Григорова, а солисти са: Жасмина Богословова, Калин Момчилов, Георги Георгиев, Радослав Георгиев, Ралица Хаджийска, Светлана Рафаелян, Боряна Борисова, Елена Милчева, Любомир Григоров, а на рояла ще бъде Мариана Григорова.

 

Снимка: Петко Колев

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...