Лекция-дискусия в Православния център „Проф. Тотю Коев”



„Църковното съзнание между клерикализма и пиетизма” беше темата на лекцията-дискусия с водещи д-р Мариян Стоядинов и д-р Свилен Тутеков, която събра на 29 април студенти и преподаватели в Православния център „Проф. Тотю Коев”. Лекцията беше по предложение на групата почитатели на центъра във Facebook.

През месец май в Православния център «Проф. Тотю Коев» предстои:

12 май – ден на отворените врати с представяне на научно-изследователските проекти на Православния богословски факултет и програмите за европейска мобилност «Еразъм», представяне на издателска къща «Омофор».

20 май – лекция на проф. Георги Бакалов, посветена на първия декан на Православния богословски факултет, на когото е наречен Православния център – проф. д-р Тотю Коев.

26 май – представяне на Хлебна къща «Св. Христофор».

Повече за предстоящите събития както и снимки и видео можете да намерите на Facebook страницата на Православния център „Проф. Тотю Коев”.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...