Немският писател Клаус Кенет отново гостува в България



KlausKennethСЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

На 24 октомври издателство „Омофор“ ще срещне столичната публика с известния немски писател Клаус Кенет. Неговата книга „2 000 000 километра в търсене на любовта“ завладя българските читатели с автентичната история на едно пътуване, изпълнено с множество разтърсващи изпитания и заблуди, достигайки най-накрая до духовно преображение чрез истините на православната вяра. За себе си днес Клаус Кенет казва, че се чувства като най-щастливия човек в Европа, защото носи Христос в сърцето си.

Тази есен той отново идва в България, за да се срещне с българските си читатели и да се включи в Международната православна Алфа конференция, която ще се проведе в София.

В столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ Клаус Кенет ще сподели размисли по темата „Източната мистика – път към спасение или гибел“, свързани с втората му книга, която предстои да излезе и на български език през 2015 година.

Освен в София, немският писател ще се срещне с читатели във Видин (17 октомври), Благоевград (21 октомври), Пловдив (26 октомври), Варна (28 октомври), Велико Търново (29 октомври) и Русе (30 октомври).

 

Къде: ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров 22)
Кога: 24 октомври (петък) 2014 г., 18.30 ч.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...