Новата книга на Николай Фенерски ще бъде представена в София



1994

На 21 януари от 19 ч. в столичния Dada Cultural Bar ще се състои софийската премиера на новата книга „1994“ на нашия автор Николай Фенерски.

„Джордж Оруел пише за бъдещето. Там има един Голям брат, който е установил абсолютен контрол и дори има полиция на мисълта. В „1994“ става дума за недалечното минало. Винаги и във всяко минало има неща, за които да съжаляваме, за тях ни съобщава след време, ако все още е жив, Малкия брат, който е някъде там вътре из сърдечните ни камери и следи не само мислите, но и чувствата ни. Наричат го още и Съвест.

Биг Брадър е насилник, Смол Брадър е деликатен и си тръгва от теб, ако не го зачиташ. Тази книга е насочена към вътрешното пространство, към търсенето на опрощение, към запазването на душата от наранявания и беди“, това се казва в текста на Офнюз по повод новия роман.

Предстоят премиери на книгата във Враца – на 22 януари от 19 ч., рок-клуб Алкатрас, и в Монтана – на 25 януари от 17,30 ч., регионална библиотека „Гео Милев“.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...