„Омофор“ ви очаква с големи отстъпки на Пролетния базар на книгата от 19 до 24 май



Proleten bazar na knigata2015От 19 до 24 май на традиционния Пролетен базар на книгата издателство „Омофор“ е подготвило за своите читатели голяма отстъпка на всичките си издания.

На щанда на „Омофор“ в НДК ще откриете новите заглавия на издателството с 30% отстъпка, сред които и най-новата книга на известния сръбски психиатър Владета Йеротич „120 въпроса и отговора от християнската психотерапевтична практика“.

Очакват ви и нови тиражи на едни от най-търсените заглавия на издателството, сред които  „Отец Серафим Роуз – живот и дело“ от йеромонах Дамаскин (Кристенсен), „Езерни молитви“ на св. Николай Велимирович и „Богословие на иконата“ на Леонид Успенски.

Издателство „Омофор” ви очаква на щанд № 302 (трети етаж) в НДК, всеки ден от 10 до 19.30 ч. от 19 до 24 май.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...