ОртФото обявява фотоконкурса „Цветовете на Православието. България“



С благословението на Полската автокефална православна църква, известният фотографски сайт OrthPhoto.net обявява конкурс за фотографии на православна тематика „Цветовете на Православието“. Конкурсът се организира в сътрудничество с фондация „Покров Богородичен“ и Издателството на Полската православна църква.

Конкурсът има за цел да представи разнообразието и красотата на Православието в България. „Чрез този конкурс, който ще завърши с издаването на албум и изложба, искаме да представим на една по-широка аудитория живота на Българската църква“, споделят организаторите.

Условия за участие

Участниците мога да се включат в конкурса със свои снимки в следните три категории:
архитектура и пейзаж
портрет
репортаж.

Заявленията за участие трябва да бъдат получени преди 5 август 2017 г.

Участниците могат да представят максимум 6 снимки във всяка категория.
Снимките трябва да бъдат качени на сайта orthphoto.net
Снимките трябва да бъдат изпратени заедно със заглавие и детайли за автора (име, адрес и телефонен номер). Изпратете също и URL адреса, водещ към сайта на Orthphoto (линкa на снимката в сайта на Orthphoto) на адрес competition@orthphoto.net.

Качеството и размерът на снимката: не по-малко от 2000 пиксела по ширина или височина (най-добре е да изпратите оригиналния файл); максималният размер на файла на снимката да е 18 МБ.

Всички снимки трябва да са авторска работа на фотографа и той трябва законно да притежава авторските права върху тях.

Ако имате въпроси, пишете на info@orthphoto.net

Награди

Голямата награда: 500 евро

Първа награда в съответната категория: ваучери на стойност 50 лв. за закупуване на книги на издателство „Омофор“, в комплект с фотоалбумите от серията „Цветове на Православието“
Втора награда в съответната категория: фотоалбум „Православието в Полша“
Трета награда в съответната категория: фотоалбум „Света гора Грабарка“
Специално отличие: фотоалбум от един от партньорите на инициативата

Всички автори, чиито снимки бъдат избрани за албума „Цветовете на Православието. България“, ще получат копие от изданието (една снимка – един албум).

Голямата награда е спонсорирана от почетния консул на България в Бялисток г-н Витолд Карцевски.

Повече за конкурса >>>

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...