По повод апела за Анжела Петрова



Скъпи приятели, във връзка с апела за преводачката Анжела Петрова, който публикувахме неотдавна, бихме искали да благодарим на всички, които се отзоваха с дарения за нейното лечение.

Анжела вече успешно е преминала първата операция за смяна на ставата и в момента се възстановява. След месец предстои извършването на втора операция, за смяна и на другата става.

Както вече писахме, сумата за втората операция беше събрана още в деня на публикуване на апела – 11 юли, и заедно с част от допълнителните приходи ще бъде предоставена на семейството както за закупуване на изкуствената става, така и за допълнителни разходи, свързани с възстановителния период. Само за един ден бяха събрани 3334 лева – сума, която надвиши необходимите 1460 лв.

Тъй като и в момента продължаваме да получаваме дарения за Анжела, информираме ви, че средствата, получени след 12 юли 2017 г., ще насочим и към други нуждаещи се хора от кампанията „Виждам те“. Сумата, дарена за нейното лечение, към днешна дата е 4354 лв.

Затова се обръщаме с молба към всеки, който е изпратил дарение за Анжела Петрова след 12 юли 2017 г., и би искал да посочи конкретно друго лице, на което тя да бъде предоставена, или пък би искал сумата да му бъде върната, да се свърже с нас на редакционния ни имейл pravoslavie.bg@gmail.com или на телефон 0879809114.

От името на семейството и на целия ни екип ви благодарим сърдечно за братската помощ, и нека все така се молим заедно за оздравяването на Анжела!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...