По шест часа и половина на ден ще се чете Библията в Богословския факултет в София



Източник: Двери.БГ

Четенето на Свещеното Писание ще започва в 8,30 ч. всяка сутрин в сградата на Богословския факултет в София от 23 април до 23 май. То ще продължава до 12 ч. и след това ще се подновява отново от 14 ч. до 17 ч., когато ще започва вечерното богослужение в академичния параклис.

В четенето ще вземат участие преподаватели, служители и студенти от Богословския факултет на Софийския университет, представители на църковни медии и всички желаещи да се включат в инициативата.

Маратонското четене на Библията е част от инициативите, свързани с отбелязването деня на книгата и авторското право – 23 април.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...