Програма „Стълбица” призовава за участие във втората национална кампания „Стоя до теб”


Програма „Стълбица” на „Фондация Покров Богородичен” стартира през 2004 г. В рамките на програмата за превенция на зависимостите сред учениците от осми до дванайсети клас през миналата година с благословението на Българската православна църква се проведе първата национална инициатива „Стоя до Теб”.  По повод Световния ден на борбата срещу наркоманиите от екипа на програма "Стълбица" съобщиха за Праволавие БГ, че предстои подготовката на втора национална инициатива в рамките на проекта "Стоя до Теб".

През тази учебна година бяха проведени срещи и беседи по проблемите на наркоманиите и борбата със зависимостите в над 20 средни училища град София.

Екипът на програма „Стълбица” благодари на всички медии, организации и представители на бизнеса, които се включиха в първата национална инициатива „Стоя до Теб”.

„В този ден отново призоваваме за съ-работничество и съдействие държавните институции, медиите, неправителствените организации и всички, които биха искали да подкрепят младите хора на България в борбата им срещу зависимостите. Една от възможностите да станете участник и съмишленик на всички в тази борба е втората национална инициатива „Стоя до теб”, чиято подготовка започва през летните месеци”, заяви координаторът на програма „Стълбица” Тодор Карагьозов.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...