Среща на читателите от Пловдив с писателя Мартин Ралчевски



Никой не може да избяга от утрешната отговорност, ако я подмине в днешния ден.

Ставаме ли по-добри, когато притежаваме повече?

Истинското щастие се постига, когато човек надмогне битието и успее да погледне отвъд него.

Помни, че на този свят винаги има някого, който иска да ти помогне!

На 5 януари от 16 ч. Народна библиотека „Иван Вазов“ и „Аптека за душата“ канят пловдивчани на неформална среща с писателя Мартин Ралчевски. В своите романи, разкази и есета авторът влага християнски послания.

Мартин Ралчевски е роден в София през 1974 г. Завършил е теология и география в СУ „Св. Климент Охридски”. Автор е на романите „Безкрайна нощ”, „Горски дух”, „Полубогиня”, ,,30 ПАУНДА”, „Измама“, „Антихрист“, както и на много публикации в различни интернет и печатни издания. През 2018 г. предстои да излезе новият му сборник с разкази „Душа“.

Срещата ще се проведе в читалня „Изкуствотека“ на Народната библиотека „Иван Вазов“ (ул. Авксентий Велещки 17) в Пловдив.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...