Студентска конференция, посветена на християнските теми в изкуството, ще се проведе в Богословския факултет на СУ



На 10 юни (събота) в Богословския факултет на СУ ще се проведе Студентска конференция под надслова „Християнските теми в изкуството“. Участниците ще представят доклади, посветени на християнски идеи и мотиви в различни направления на изкуството: литература, изобразително изкуство, музика, кино и фотография.

Инициативата е на студенти от Богословския факултет и се организира с подкрепата на Библейската библиотека (Bibliotheca Biblica) на СУ.

Студентският форум ще се проведе от 10 до 18 ч. в Конферентната зала (осма аудитория) на Богословския факултет на СУ (пл. Св. Неделя 19).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...