Тийнейджъри от цяла България се събират на морето за Православен летен форум



Pravoslavni_mladiОт 1 до 4 септември ще се проведе Летен младежки форум, посветен на православната вяра.

В продължение на четири дни 35 участници на възраст между 13 и 18 години ще се докоснат до православна култура по един нов и интригуващ за младия човек начин. Надсловът на тазгодишния форум е „Човекът: едно ЗАЩО“.

Форумът ще се проведе в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“, а организатори на новата инициатива са Варненска и Великопреславска митрополия и Община Варна. За срещи с младежите са привлечени специалисти от Духовно-просветния център „Св. Арх Михаил”, богослови от Общински детски комплекс, свещенослужители, работещи с ученици и младежи, психолози, музиканти и др.

Личното мнение и вяра ще са в центъра на дискусиите и срещите с младежите.  Идеята на форума ще има и своето продължение чрез ежеседмични срещи в Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил” по теми, определени от младежите.

Желаещите да участват във форума, могат да се запишат до 30. 08. 2016г. или до попълване на свободните места. За допълнителна информация: тел. 0888 765028, имейл: alternativa@abv.bg.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...