Тържествено откриване на новата учебна година в Енорийски център “Покров Богородичен”



На първи октомври, празникът Покров на Пресвета Богородица, Енорийският център към храм „Покров Богородичен” ще открие тържествено новата учебна 2005-2006 година с молебен за благополучие и с водосвет.

На празничния ден ще бъде открита и изложба на икони, стенописи и дърворезби. Произведенията са на участници в школите към центъра.

Енорийски Център "Покров Богородичен” е мястото, където можете да научите повече за православната вяра, да зададете вълнуващите ви въпроси и да се докоснете до красотата на църковното изкуство.

Енорийски Център "Покров Богородичен” предлага курсове за възрастни по катехизис (православно вероучение), източно-църковно пение, патрология, изучаване на Библията, иконопис, стенопис и дърворезба.

За най-малките има православна детска градина, неделна забавачка и музика за бебета. През ваканциите за децата има и градски лагери.

Енорийският център се намира в криптата на храм “Покров Богородичен” (зад хотел “Родина”). За повече информация и записване може да се обадите на тел. 953 35 23.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...