Монитор: Баби с икони атакуват гей клуб в Москва



Пенсионерките действали в общ фронт със скинари

Баби и скинари се обединиха в общ фронт срещу хомосексуалистите в Москва, предадоха световните информационни агенции. В нощта срещу 1 май десетки пенсионерки, въоръжени с икони и кръстове, нападнаха известен гей клуб на ул. "Орджоникидзе", където се провеждало парти на обратните. Бабите завардили входа на заведението и държали няколко часа под обсада участниците.

"Бяха забрадени и скандираха "Долу педерастите!", "Не на извратените!", отбелязва репортер на агенция "Интерфакс". От време на време бойните пенсионерки спирали с виковете и пеели псалми за спасение на душите на грешниците.

Освен праволинейните дами, в размириците се включили и много скинари. "Бръснатите глави бяха поне 250. Сигурен съм, че нападението им беше планирано, защото бабите пристигнаха с автобуси. Замеряха ни с яйца, шишета и огризки", оплака се главният организатор на гей вечеринката Алексей Голоусенко.

Обсадата на хомосексуалното сборище започнала в 22.30 и продължила повече от пет часа, допълват информационните агенции. На местопроизшествието имало и милиционери, но те не се намесили в защита на обратните. Задействали се чак накрая, за да евакуират обсадените.

Бездействието на органите на реда обаче предизвика вълна на симпатии в бабешко-скинарската коалиция. "Благодарим на милицията за достойното й поведение. Ние протестираме мирно срещу тези содомити, плъзнали като хлебарки", заяви представител на борците за сексуална праволинейност.

в. Монитор, бр. 2556, 2 май 2006

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...