Стандарт: Кошмар за Левски и на летището


Източник: в. Стандарт, бр. 4918, 14 септември

След разгрома на "Ноу Камп" Левски изживя нов кошмар на път за София. "Сините" трябваше да чакат повече от час на летището в каталунската столица. Лошо време и немарливост на служителите, които забравили да налеят гориво на сутрешните полети, станаха причина отборът да закъснее. Полетът на "Хемус Еър" кацна в 16,10 на летище София. Футболистите бяха доста унили. Развесели ги старозагорският митрополит Галактион. Той бурно аплодира футболистите и ги похвали за играта им срещу Барселона. Еуфорията му обаче не спря дотук и Галактион се качи в автобуса на Левски. Той започна да прегръща играчите наред.

"В неделя да смачкате ЦСКА. Вие сте велики. Браво!", не сдържаше радостта си симпатичният Божи служител. Накрая той благослови отбора и им пожела успех срещу Челси.

Изпълнителният директор на клуба Наско Сираков бе прекалено спокоен. Той отказа по какъвто и да е начин да критикува футболистите.

"Няма от какво да съм недоволен. Показахме каквото можем, но срещу такъв съперник е много трудно. Доволен съм от всички, защото се раздадоха максимално", каза Сираков.

Според него Левски трябва да свикне да играе с европейските грандове.

"Показахме, че може да побеждаваме тимове от средна ръка, а сега трябва да се докажем и срещу най-големите", завърши голмайстор №1 на Левски.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. proben каза:

    …представата за монах и такава върла запалянковщина? щом дядо галактион е такъв „болельщик“, дали пък на монасите не им са позволени и други, не само спортни, страсти? то бива бива подобострастие, ама това иде малко възгеч.

  2. 1978 каза:

    леле галактионе … туи 4е си левскар … е може ли такива работи…ти не знае6 ли 4е уефски галактионе.. се изд1ржа от евреин…