Ал Кайда започна да излъчва новини



Източник: Washington Post

Истинска сензация предизвика медийният дебют на терористичната организация Ал Кайда. Първият новинарски блок на организацията бе излъчен наскоро по Интернет под името "Глас на Халифата".

Водещият на предаването, който носеше върху лицето си маска и беше опасан с патронташ, представи новини от сектора Газа и Ирак и изрази задоволство по повод урагана "Катрина".

„Целият мюсюлмански свят е изпълнен с радост – каза той. – Президентът Буш показа очевидната си неспособност да посрещне Божия гняв, поразил града на хомосексуалистите Ню Орлеан". Той спомена също така и урагана "Офелия", засегнал Северна Каролина. Според анонса предаването, финансирано от "Световния ислямски медиен фронт", ще се излъчва всяка седмица.

Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...