Свидетел на Йехова уби бебето си



Източник: Kirotv

Полицията в Детройт, САЩ, е задържала мъж, който, според първоначални данни, е убил по особено жесток начин деветмесечния си син.

Рафаел Томас е живеел с приятелката си на съпружески начала. Участвали са заедно в група за изучаване на Библията. След семеен скандал Томас нашарил със спрей стените на къщата с думата "откровения", като изхвърлял на улицата Библията си, както и други материали, свързани със сектата "Свидетели на Йехова". После грабнал детето и излязал от къщи.

След известно време полицията открила мъжа по улиците на Детройт. Томас се самонаранявал с нож. По-късно бил намерен и обезобразения труп на детето. Според полицията, вероятно става въпрос за ритуално убийство.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...