Честит втори Рожден Ден на OrtphotoNet!


На 10 април известният православен фото-форум OrtphotoNet отбелязва 2 години от стартирането си в мрежата.

За този период в сайта са регистрирани повече от 800 автори и са публикувани над 4700 фотографии, 3000 от които са добавени през миналата година.

Всеки ден потребителите пускат около 10-20 нови снимки, всяка от които бива видяна около 450-500 пъти.  Orthphoto е натрупал 92 000 коментара и забележки към различните фотографии. Сайтът е посещаван средно от около 440 души на ден, като се има пред вид, че през изминалите 2 години се наброяват 143 000 посещения от повече от 80 страни по света.

Ние сме особено възхитени от разнообразието на Православието представено в OrtPhoto. Фотографиите публикувани тук идват от повече от 40 държави. Православие от Англия до Китай, от Южна Корея до Кения.

Приканваме ви да съдействате и популяризирате OrtPhoto, където и да сте. Поставили сме си задачата да превърнем OrthPhoto в истински международен форум за Православие и фотография.
Дотук имаме пуснати 6 езикови версии и техният брой се увеличава (румънска и гръцка версия ще се появят скоро). Също така възнамеряваме да започнем сътрудничество с Православните портали и информационни служби, които често се нуждаят от качествени илюстрации.

Ние сърдечно ви каним да разгледате фотографиите, да публикувате свои собствени неща и да се присъедините в общуването с другите потребители на OrthPhoto.

Благодарим за вашия интерес и съдействие!

От Редакцията на OrtphotoNet

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...