Чудо в Сидни


Източник: AdelaideNow

Предстоятелят на Антиохийския православен архидиоцез в Австралия посъветва онези, които мислят, че мироточенето върху стената на един дом в Сидни е измислица, първо да го видят, а после да изразяват мнение.

Архиепископ Пол Салиба казва, че Бог открива Себе Си по има много начини и той няма съмнения, че именно това се случва в Гилдфорд, западната част на Сидни.

Хиляди хора се стичат към дома на Джордж и Лина Танус, след като в спалнята на техния покоен син Майк започнали да се появяват елей и пепел.

“Аз бях там много пъти, но не можем да определим точно какво се случва. Това е чудо”, каза архиепископ Салиба.

“Нашата църковна практика е хората сами да видят и да вземат решение, а това отнема време. Когато верните в Църквата достигнат до своето заключение, тогава Църквата ще се произнесе.”

Майк, 17-годишен, е загинал на място, след като изгубил контрол над колата си и се блъснал само на 200 метра от дома си на 9 септември миналата година.

Неговият баща Джордж казва, че съпругата му Лина забелязала елея на стената в спалнята на техния син 40 дни след смъртта му.

“Съпругата ми видя нещо блестящо като диамант на стената над леглото му”, казва той.

“Само тя го видя, а бяхме 15 души в стаята с нея. Тя го докосна и изведнъж по стените започна да се появява елей и оттогава не е спирал. Това е велико чудо. Не мога да го обясня.”

Г-н Танус каза, че две седмици преди смъртта си Майк, който е бил ученик в 11-ти клас, сънувал, че е умрял и че Богородица му показва рая.

“Синът ми винаги е вярвал в Бога. Той винаги носеше Бога в сърцето си.”

“Отворили сме вратите си за всички. Не искаме от никого пари, нито приемаме. Правим това заради Бога”, казва г-н Танус.

Превод: Божидар Питев

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...