Патриарх Павле изписан от болница




Източник: Информационна служба на СПЦ

Негово светейшество Сръбският патриарх Павле е бил изписан на 30 декември от Военномедицинската академия в Белград на домашно лечение в Патриаршеския двор. Патриархът бе приет в болница на 8 декември с фрактура на дясното бедро.

В съобщението на здравното заведение, получено в Светия архиерейски Синод, се казва: „Досегашното болнично лечение беше успешно и контузията на дясното бедро е до голяма степен излекувана, така че понататъшното лечение може да продължи в Патриаршеския двор под контрола на специалисти от ВМА”.

Негово светейшество патриарх Павле се чувства добре, извършва ежедневните си задължения и по този начин най-горещо благодари на всички, които са се молили на Господа за бързото му оздравяване, с пожелание да дочакат благодатно предстоящите Рождественски празници (ст.ст.).

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...