Американски сенатор заведе дело срещу Бога



Източник: Darik news

Американският сенатор демократ Ърни Чембърс заведе дело срещу Бога, съобщи БГНЕС.

Сенаторът  заведе иск срещу „Този, който е навсякъде и знае всичко”. Този, който, по неговите думи, е познат с различни имена и титли, обвинен, че плаши хората с най-тежките наказания, че предизвиква пряко или непряко ужасни катастрофи, земетресения, наводнения, суши, глад, епидемии. Затова и сенаторът иска от съдиите да му наредят незабавно да прекрати тези си действия.

Съдът е компетентен да се заеме с искането, споделя ищецът, защото Бог е навсякъде. Той със сигурност е и в Дъглас, щата Небраска и тъй като знае всичко, не е необходимо да му се изпраща призовка.

По този начин избраният от щата Небраска представител в Сената иска да защити правото на всеки американски гражданин да завежда дела. Някои представители на законодателството обаче искат да променят тези права, за да се ограничи броят на съдебните дела.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...