Богословски стипендии от Оксфордския университет за 2008-2009 г.


Богословски стипендии за страните от Източна и Централна Европа, Русия и страните от бившия Съветски съюз за учебната 2008 – 2009 година

Оксфордският университет заедно с Британското министерство на външните работи и известен брой църкви във Великобритания и Ирландия предлагат три или четири стипендии за студенти по богословие, дипломирали се с отличен успех преди октомври 2008 г.

Целта на стипендиите е да се даде възможност на избраните кандидати да продължат образованието си в Богословския факултет на Оксфордския университет.

Стипендията е с продължителност до една година и покрива разходите за университетски такси, за храна и квартира и, когато е необходимо, се отпускат средства за билет отиване и връщане.

Кандидатите също така трябва да притежават личностни, интелектуални и комуникативни качества необходими, за да се издигнат на влиятелни или ръководни постове.

За някои кандидати проблем може да създаде изискването студентите да са на възраст между 25 и 40 години.

Кандидатите трябва да попълнят предварителен формуляр за кандидатстване най-късно до 4 февруари 2008 г. Необходимите документи се получават от:

Mrs Elizabeth Macallister
University of Oxford
Humanities Divisional Office
34 St Giles
Oxford, OX1 3LH
Великобритания

Г-жа Макалистър отговаря на телефон 0044 1865 270117, факс: 0044 1865 270554, или на email: elizabeth.macallister@admin.ox.ac.uk.

Повече информация може да се получи от сайта на Оксфордския университет.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...