Дори в бедна Грузия имат ефирно православно радио



Източник: patriarchate.ge

Както знаем от новините Грузия, благодарение на големия си северен Брат и православен "Добродетел", през последните две зими остана без газ, електричество, бензин, въглища и съответно без храна. Тъй като малкият и храбър народ на Православна Грузия, която има много по-дълга православна история от Русия, реши с демократични избори да вземе собствената си съдба в своите ръце, нашите общи православни братя се опитаха да я затрият от лицето на земята.

Разбира се "Портите адови" няма да й надделеят, напротив, този млък, храбър и благочестив народ – народът на Грузия има вече ефирно православно Radio Iveria. За разлика от нас, които въпреки че сме членове на ЕС, средната заплата в София и по черноморието надхвърля 300 евро на месец, малка и бедна Грузия, където хората получават не повече от 30 евро на месец, успя да извоюва своята духовна свобода в ефира на "Радио  Иверия".

Да пожелаем успех на нашите "по-малки братя", които днес изглеждат изоставени от всички на тоя грешен свят, но не и от Бога!

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...