Конференция „Холистично християнско обучение“ се организира във Финландия през 2006 г.



Финландската православна църква, академия Валамо Лей, университетът "Joensuu" и Syndesmos организират Конференция за религиозното обучение от 28 юли до 2 август 2006 г. (академия Валамо Лей, Финландия).

Тема на конференция е холистичният подход в модерното образование. От 1998 г. той е във фокуса на дискусиите и на образователната работа на ССЦ. Сред местните православни църкви конкретно в тази сфера има реална необходимост от задълбочаване на дискусиите и споделянето на опит.

На конференцията ще бъдат поканени отговорни за религиозното обучение представители от всяка страна или поместна църква.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...