Московските власти няма да допуснат провеждане на гей-парад под никаква форма


Източник: Седмица.Ру

Московските власти няма да допуснат провеждането на гей-парад при никакви обстоятелства и в никаква форма, заяви говорителят на московското кметство Сергей Цой.

В последно време в руските медии се появиха съобщения, че представителите на сексуалните малцинства възнамеряват да проведат своя масова акция в Москва. Публикациите за плановете на инициаторите на гей-парада предизвикаха силно възмущение в обществото и особено в православните среди. Във връзка с това Цой заяви, че "правителството на Москва дори не разглежда въпроса за разрешаването на гей-парада". Според него всички твърдения, че акцията ще бъде под формата на митинг в защита на правата на сексуалните малцинства, са само прикритие за гей-шествието.

"Кметът Юрий Лужков твърдо заяви, че столичната управа няма да допусне провеждането на гей-парад под никаква форма – нито открита, нито завоалирана, а всички опити за организиране на неразрешената акция ще бъдат санкционирани", каза Цой.

Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...