Напълно слепият Владимир Суздалев възвърна зрението си след помазване



Източник:  INTERFAX

Десетгодишното момче загубва зрението си при злополука, при която едва не загубва и живота си. Майката Татяна твърди, че изцелението му е Божие чудо. Повечето лекари казвали, че ще остане сляп за цял живот.

След нещастния случай, Татяна всяка сутрин посещавала катедралата Св. Николай в Оренбург, за да се моли за сина си. Някой й разказал за чудотворната икона на Св.Богородица Скоропослушница, която се намира в църквата "Св. арх. Михаил" в село Городище, тя отишла там и се молила до вечерта. На другата сутрин, в болницата разбрала, че синът й е излязъл от кома.
Момчето лежало в болницата още 6 седмици, за да се възстанови, докторите били категорични, че ще остане сляпо. Когато отново отишла в Городище, майката получила свето миро от иконата на Света Богородица Скоропослушница от местния свещеник .

След тридневно помазване с мирото, Владимир започнал да вижда отново, а след две седмици се върнал към нормалното си състояние.

“Диагнозата на момчето изключваше всяка възможност отново да прогледне. Като лекар не мога да обясня възвръщането на зрението. Тове не нищо друго, освен чудо” – заявила за Interfax офталмоложката Нина Суворова.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...